Instageram


Dengan nama Allah yang maha pengasih dan maha penyayang..

*Page ini ditubuhkan sebagai kenangan untuk saya, keluarga saya dan kawan-kawan yang saya sayangi :) 


RAYA 2014
alhamdulillah..raya yang sangat bermakna ^_^ semua keluarga ada kecuali dua keluarga. 2 orang abg ikut isteri raya rumah mak mertua. ikut giliran katanya. Raya yang sangat bermakna! bersyukur ada keluarga yang ........ *tak terkata.



half of my family! dua keluarga belum datang..keluarga abg penyejuk mata dan abg berdarah sejjuk!
raya ketiga bersama abg penyejuk mata! nugieee comel sangat.. kita semua mau dia stay kecik n comel cam ni ^^ raya tahun depan, giliran kami pulak dengan nugie :D

abg dan kakak ipar baru! raya rumah isteri :D

Posing dengan mak!
anak2 buah macik yang dah jadi remaja yg sangat comel!

sayang semua!!
hana. plis jangan buat muka kiut! hana tanya, "makcik boleh aku cuci tandas??"
fifi jawab, "mana ada orang beraya dalam tandas hanaaa.."
krik krik krik.
getaran jiwa by bapak!! ilmu music turun kepada buaya tembaga akai c papai! mau belajar macam mana pai?
dia kata apa? "mesti ada jiwa seni. mesti guna otak kanan dan kiri. mesti minat." arasso oppa!
All of me by John Naim. perghhh...bila part sy? wht song? "i hve died every day waiting for you.." #thousandyears #muntah2balang and then..bila part hana nyanyi pulak..wht song?? "bapak ku pulang dari hutan..bapak ku belikan rambutann..." krik krik krik. oh hana!!
raya di IPG Kota Bharu!! 
introducing.... 'Puan' Fateh :D ambil berkat dari sahabat. loves ya!

24 Mac 2014 (kawin abang)
Alhamdulillah.. akhirnya abg kawin jugak ;D sampai sekarang rasa x pecaya =='
jodoh cikgu sama cikgu jugak :) sebelum abang kawin, abg kata apa? dia kata..dia takkan serius dengan perempuan selagi dia tidak bawa perempuan tu jumpa mak. dalam diam sy tabik dengan dia. ya dia cikgu prasekolah.. ok sweet! rasa terkejut dan tak pecaya, how come dia boleh sabar ajar budak 5 6 tahun yang ramai ni?? terer main keyboard kak nana!! dan orgnya biasa-biasa saja. dan bg sy dah cukup pakej. *ehek. tekan lift masuk lift. mungkin dia antara abg yg paling 'annoyinggg' tapi sebenarnya dialah salah satu sumber inspirasi sy untuk push diri masuk maktab :) serius, rumah rasa kosong bila dia tiada.. dan suatu hari.. nampak mak tengah menangis.. "mak. kenapa menangis?" mak, "aku rindu c ulla.." oh makkkk. big mama dont cry! baru sehari kena tinggal :D 

fotogenik jugak ya abg aku ni.

abg saya jenis yang tak suka ambil gambar. dan....krik3x!!
hensem jugak! untung kak nana :) ok. tekan lift masuk lift :p

dan ntah kenapa..
tenangnya tengok muka abg sy dlm gambar ni.. the white one! sekali lafaz saja..alhamdulillah :)

nampak inai kat tangan tu? tu sy yang tolong inaikan dan samping pun sy tolong betulkan :/

apa abg dan bapa sy bicangkan??
pengganti pengantin malam tu..hana dan zikry ^_^


sweetnyaaa hana!!
        
kak ros dan zara ^^
nabilah dan alin dah besar..mcik sayang dua2x!!
sepupu sepapatttt1
                                                                                                                       
kita semua sukaa buat nugiee nangis..comel sangat! "emmaaa..."
buaya tembaga dengan ahmad nugieee! cucu termuda setakat ni ^^


                  
               misa and yayang surti! ok fifi cantik ^^

kakak sulung, mak dan kakak bongsu..kakak kedua mana?
lengkap! ketiga-tiga kakak saya..oh
walaupun, kumpul satu keluarga macam ni..tetap rasa ada yang kurang..arwah abg ;)

Semoga kenangan kita sampai syurga..Aamiin..suatu masa nanti bila saya tiada..ingatlah, kita cuma berpisah di dunia..teruslah berbuat kebaikan..semoga bertemu di syurga Allah. sayang semua kerana Allah :)


from sabah with love,
Julianah



1 comment: